You Are Viewing

A Blog Post

Jegersberg gård inviterer til spennende informasjonsmøte med gjester fra San Patrignano/Italia 24.11.16

Jobber du i rusfeltet?
Eller lurer du på å søke plass på Jegersberg gård rehabilitering?
Er du pårørende til noen som burde vite mer om rehabiliteringstilbudet på Jegersberg gård?

 

Vi har spennende besøk for tiden på Jegersberg gård og har lyst å invitere dere til et informasjonsmøte med faglig påfyll og inspirasjon.

 ► Få siste nytt om Jegersberg gård rehabiliterings- og kompetansesenter

jeg-har-deg

 

Vi er i vekst – har spennende resultater og tro på det vi driver med virker!

Film som introduserer rehabiliteringstilbudet (møt opp kl.12.30 for å se denne). Rehabiliteringstilbudet vårt. Hva er det som virker? Hvordan går det med oss nå? Hva skjer fremover på gården i forhold til utvidelse, rekrutteringsarbeid, kvalfiserings- tilbud og forretningsutvikling.

 

 

 

 

 

 

► Inspirasjonsforedrag fra Malin Strand (Bergen) og Damir Murseljevic (Montenegro)

damir malin-2Malin og Damir vil tilby et foredrag hvor de formidler hva det innebærer å lære seg å leve et rusfritt liv. Hvor mye som må endres på. De har brukt fire år i rusrehabilitering – hvorfor var det viktig å bruke så lang tid? Hvordan går det med dem nå? Vi har tro på at dette er et foredrag som ikke bare vi har lyst å høre – men som vil inspirere mange som jobber i rusfeltet og med endringsprosesser.

 

 

 

 

 

► Siste nytt fra Portalen

 

portalen

 

Portalen er en tett samarbeidspartner til Jegersberg gård både når det gjelder rekrutterings- og utviklingsarbeid. Portalen er et lavterskeltilbud for rusavhengige som driver ut i fra de samme virkningsfulle elementene i rehabiliteringstilbudet på Jegersberg gård.

 

 

 

Jegersberg gård rehabiliterings- og kompetansesenter er et resultat av at mange engasjerte mennesker har vært i San Patrignano, Italia og fått studere rehabiliteringsmodellen der på nært hold. Administrasjon, politikere, engasjerte brukerorganisasjoner, ideelle organisasjoner og ansatte har sammen løftet frem Jegersberg gård til å bli det det er i dag. Det er takket være dem og San Patrignano at vi er til – og med den modellen vi er i dag.

 I forbindelse med at vi får besøk av Damir og Malin som begge har fullført rehabiliteringen i San Patrignano – er det mange som ønsker å snakke med dem. De har en unik erfaring etter å ha vært i over fire år i rusrehabilitering i Italia, hvor de har vært i egne kvalifiseringsløp og jobbet hardt med seg selv for å lære å leve et rusfritt liv.

 

Dere er hjertelig velkommen til et litt annerledes seminar som vi har tro på vil inspirere!

 

Tid: 24.11.16 kl. 13.00 – 15.00.

Sted: Gyldengården, Kristiansand (NAV bygget, gyldenløvesgt.23) auditorium i kjelleren: MTR.GG.U-109. Vi åpner dørene fra og med 12.30 – setter på filmen om Jegersberg gård – så kan dere som ønsker komme da for å se denne (anbefales til dere som ikke har sett den før).

Påmelding: inntak@jegersberggaard.no