Project

Jegersberg hundedagis

Jegersberg hundedagis 

Jegersberg gård selger tjenester innenfor flere felt. Hundedagis er et av områdene.

Her kan kunden levere hunden på morgenen og hente den på ettermiddagen. Jegersberg hundedagis ligger i naturskjønne omgivelser, og har sine lokaler i stallen på Jegersberg gård.

Vi har pr i dag store innendørs hundebokserbokser, og kan tilby egen boks eller delt boks om ønskelig.

Hundepasserne tar lange turer i friskt og stimulerende miljø med en hund av gangen. Det gjør at alt skjer på hundens egne villkår og i hundens eget tempo.

Alle våre hunder får egen boks og tilgang til innegjerdet sosialiseringsområde. Hunden vil få 2 lange turer om dagen i området rundt jegersberg, hvor det også er mulighet  for hunden å ta et bad om den føler for det.
Vi ser helst at vi sammen – vi, du og hunden – treffes i forkant av inngåelse av en hundedagis avtale, så vi får treffe hunden og dere får treffe oss. Vi ønsker også at du innreder boksen etter eget ønske og kikker på vår kontrakt så vi er enige om alle vilkår.

Hundeliv er ikke så verst på Jegers

Priser:

Pris pr dag kr 200,-

 

 

 

 

 

 

Regler

Din hund må være vaksinert mot:

  • Parvo-virus
  • Kennelhoste
  • Valpesjuke

Vi vil at det vises gyldig vaksinasjonskort ved innskrivningen

Øvrige info

Dersom hundene skal ha fôr, må eier besørge innkjøp av det. Båsene har matfat og drikkekar.

Rutiner

Morgen
Hunden tas i mot av personal eller settes i boksen av eier. Personalet samles for morgenmøte der dagens oppgaver og hunder fordeles. Ofte er det sånn at både hunder og personal har sine favoritter, så din hund får ofte samme passer. Hunden får en lang tur på formiddagen i Jegersberg skogen.

Ettermiddag
I tillegg til ettermiddagstur i skogen vil hundene ha mulighet til en hundesosialisering på inngjerdet område med personell tilstede.

 

Åpningstider og telefonnummer:

Man –fredag kl 0700-1700

Hundedagis telefon: 90813574

Last ned avtale Kontakt oss angående hundedagis