Project

Livet på Jegersberg

Livet på Jegersberg Gård 

Livet på Jegersberg gård er preget av varierte arbeidsoppgave og fritidssysler. På gården er det alltid oppgaver som må utføres. Vi steller hester og sørger for at det god trivsel i stallen, vi har høner som trenges stell og mat, vi har hunder som må stelles og luftes, og vi driver servicetjenester som gartner og snømåking.

Alle som bor på Jegersberg er i fullt arbeid. Her må alle yte for at gården skal fungere.

Vi lager mat og spiser alle måltider sammen. Stemningen er alltid god rundt lunsjbordet med hjemmelaget mat.

Fritiden på Jegersberg er variert. I ukedagene er det trening på Spicheren, lufting av hunder og riding av hester. På sommeren er det kveldsbad i nabovannet eller i sjøen. Vinterstid er det skitur i Jegersberg. Vi har medlemskap på Spicheren og der trener vi jevnlig i alle former, alt fra yoga til beinhard cross fit – men all trening er frivillig.

Vi går på kino og fotballkamper, og dersom det er noe spennende som skjer så har vi muligheter til å delta på det som vi får tid til.

Arbeidsdagen varer vanligvis fra 07.00–15.30. Vi spiser frokost kl. 07.45, lunsj kl. 11.30, middag kl. 18.00. Alle måltider tilbereder vi selv og spiser i fellesskap.

Hver søndag er det besøksdag og da yrer det av liv på gården. Venner og familie kommer på besøk for å holde kontakten og følge med på det som skjer. Besøksdagen er blitt en flott dag, og vi synes at det holder med en besøksdag i en travel hverdag.

Sitat fra beboerne på gåden.

«På Jegersberg gård står ikke livet stille, her lever du livet fullt ut.»
«Jeg opplever trygge rammer som stor frihet.»
«For første gang har jeg aldri vært syk og borte fra jobb.»[/one_half_last]