You Are Viewing

A Blog Post

Rideleir på Jegersberg gård i sommer

Jegersberg Stall er stolte av å kunne invitere til rideleir i uke 26 og 27.
Rideleir er lærerikt, sosialt og moro! Nå har du mulighet til å være med på årets morsomste happening!

Jegersberg Stall ligger like nedenfor Universitetet i Agder. Stallen leier ut bokser til privathester, men har også egne hester som brukes til kurs og undervisning. Vi har egen utendørs ridebane på 20x60m, egen hesteløype og rundpaddock.
Ansvarlig ridelærer:
Irene Tveit Sæverud går for tiden på grunnskolelærerutdanningen ved Universitetet i Agder. Hun er utdannet ridelærer trinn 1, og har lang erfaring innenfor undervisning og ledelse av barn og unge, derunder:
• Ridelærer ved Norsk Hestesenter, Starum, 1 semester
• Ridelærer ved Norsk Fjordhestsenter, 4 semester
• Arrangør og ridelærer på rideleirer ved Norsk Fjordhestsenter 3 somrer
• Rideskolesjef, ridelærer, arrangør av weekendkurs og rideleirer + faglig ansvarlig for 6 lærlinger ved Epona Ryttersenter as i 3 år.
• Privat ridelærer ved Jegersberg Stall de siste 2 år.

Hva kan jeg vente meg som deltager på rideleir?
Vi kan garantere deg mye ny hestekunnskap, gode opplevelse både på og av hesteryggen, og minner for livet! En rideleir er en gylden mulighet for å få intensiv rideopplæring med god progresjon, samtidig som man har det moro. Leiren går fra mandag til fredag, kl 08.00-15.30. For oss er det viktig med tett og god oppfølging, det vil derfor være et maksantall på 5 elever pr gruppe. (totalt 10 elever pr leir) 2 og 2 elever deler hest og vil ha ansvar for møkking og stell av denne hele uken. Det er lagt opp til to hesteaktiviteter pr dag. Minimun 1 ridetime, og 1 annen aktivitet (voltige, tur osv). Vi vil også benytte oss av det fine området på Jegersberg til bading, grilling og tur om været tillater det.

Nivå 1: Liten/ingen erfaring med hest. Dette nivået passer for deg som enten er helt nybegynner eller som har hatt noe rideundervisning.

Nivå 2: Lett øvet/øvet. Dette nivået passer for deg som har ridd en stund og kan gi hesten signal om skritt, trav og galopp, kan ri lettridning i trav og har noe erfaring med sprang.

All påmelding skjer på mail til irenes13@student.uia.no, og følgende punkter må være med:
*Navn til deltager
*Alder til deltager
*Foresatte til deltager + telefonnummer
*Adresse
*Nivå
*Uke en ønsker å melde seg på
*Evt allergier/sykdommer vi må ha informasjon om
*Kort tekst om rideerfaring

Pris:
2300,- pr deltager. Dette inkluderer frokost og varm lunsj alle dager, 2 hesteaktiviteter hver dag + diplom på avsluttningsdagen.

Det faktureres ut et depositum pålydende kr 1000,- kort tid etter påmelding.

Velkommen til leir og herlige sommerdager på sørlandet!!!