You Are Viewing

A Blog Post

Stall Jegersberg inviterer til weekendkurs!!

Stall Jegersberg inviterer til weekendkurs i mounted games!

Helgen 24-26 mars inviterer vi til weekendkurs i mounted games på Stall Jegersberg. Kurset er åpent for ryttere som mestrer hesten i skritt, trav og galopp. Kurset legger grunnleggende føringer for ridegrenen mounted games, og det vil bli undervist i ulike øvelser innenfor dette.

Instruktørene for dette kurset er Edel Gutvik og Sofie Klevemark som begge har lang fartstid innenfor konkurranse i denne grenen. Begge har vært aktive mounted games ryttere i over 10 år, og red på juniorlandslaget i 2013, samt ble NM-mestere i par i 2015 for seniorer. Begge har erfaring med undervisning innenfor grenen fra tidligere.

Kurset vil ha en økt fredag ettermiddag, to økter lørdag (med lunsj imellom), samt en økt søndag. Søndagsøkten vil delvis bli holdt som en avsluttende konkurranse innenfor øvelsene en har jobbet med i helgen. Begrenset antall plasser. En kan være med på egen hest, ellers har vi et begrenset antall hester til utlån. I utgangspunktet er mounted games en gren for store ponnier (maxede kt. 1), men ved nok antall påmeldte hester, vil vi dele inn gruppene etter høyde og tilpasse øvelsene deretter.

 

Pris: 900,-  for hele helgen (4 økter + lunsj lørdag)

Dersom du ønsker å ha med egen hest, tilbys det oppstalling for hele helgen for 400,- (Eget fòr og flis må medbringes) Tilreisende kurshester vil så langt det lar seg gjøre også tildeles egen paddock. Hesten må være vaksinert.

For påmelding, ta kontakt på mail til irene.saverud@kristiansand.kommune.no og få med følgende:

*Navn
*Adresse
*Fødselsdato
*Telefonnummer
*Beskjed om du tar med egen hest, eller har behov for å låne
*Høyde på evt egen hest
*Evt bestilling på oppstalling
*Evt matallergi (med tanke på lunsj lørdag)

Velkommen til en hyggelig, lærerik og fartsrik helg!!