You Are Viewing

A Blog Post

Vi arrangerer rideleir i sommer!

Jegersberg Stall er stolte av å kunne invitere til rideleir i uke 26 og 27.

Rideleir er lærerikt, sosialt og morro! Nå har du mulighet til å være med på årets morsomste happening!

Jegersberg Stall ligger like nedenfor Universitet i Agder. Stallen leier ut bokser til privathester, men har også egne hester som brukes til kurs og undervisning. Vi har egen utendørs ridebane på 20x60m, egen hesteløype og rundpaddock.

Ansvarlig ridelærer:
Irene Tveit Sæverud går for tiden på grunnskolelærerutdanningen ved Universitetet i Agder. Hun er utdannet ridelærer trinn 1, og har lang erfaring innenfor undervisning og ledelse av barn og unge, derunder:
• Ridelærer ved Norsk Hestesenter, Starum, 1 semester
• Ridelærer ved Norsk Fjordhestsenter, 4 semester
• Arrangør og ridelærer på rideleirer ved Norsk Fjordhestsenter 3 somrer
• Rideskolesjef, ridelærer, arrangør av weekendkurs og rideleirer + faglig ansvarlig for 6 lærlinger ved Epona Ryttersenter as i 3 år.
• Privat ridelærer ved Jegersberg Stall

 

Hva kan jeg vente meg som deltager på rideleir?


Vi kan garantere deg mye ny hestekunnskap, gode opplevelse både på og av hesteryggen, og minner for livet! En rideleir er en gylden mulighet for å få intensiv rideopplæring med god progresjon, samtidig som man har det morro. Leiren går fra mandag til fredag, kl 08.00-15.30. For oss er det viktig med tett og god oppfølging, det vil derfor være et maksantall på 4 elever pr gruppe. (totalt 8 elever pr leir) 2 og 2 elever deler hest og vil ha ansvar for møkking og stell av denne hele uken. Det er lagt opp til to hesteaktiviteter pr dag. Minimun 1 ridetime, og 1 annen aktivitet (voltige, tur osv). Se timeplan for mer info under «festet innlegg» for mer informasjon.

 

Nivå:


Nivå 1-2 : Dette nivået passer for deg som har ingen, eller liten erfaring med hest. Her vil du få lære alt fra grunnleggende stell og påsaling til grunnleggende rideteknikk. Progresjon i ridningen etter elevens progresjon.

Nivå 3-4: Dette nivået passer for deg som har ridd så pass mye at du kan gi tegnene til skritt, trav og galopp og kan kontrollere hesten balansert i desse gangartene. En fordel om du har hoppet noe før.

Nivå 4-5: Dette er nivået for deg som har ridd fast noen år, og som ønsker å komme videre innenfor ridningen. På dette nivået vil det bli lagt opp trening rettet mot konkurranser, i dressur eller sprang.

Uke 26: Nivå 1-2 + nivå 3-4
Uke 27: Nivå 3-4 + nivå 4-5

OBS! Nedre aldersgrense er 7år!


Pris:

2250,- pr deltager. Dette inkluderer frokost og varm lunsj alle dager, 2 hesteaktiviteter hver dag + diplom på avsluttningsdagen. Det venter også en overraskelse siste dagen til alle deltagere.
Det betales inn depositum pålydende kr 1000,- kort tid etter påmelding. Ved avmelding 8 dager før leir eller tidligere, refunderes hele depositumet. Ved avmelding 7 dager før leir eller senere, refunderes 50% av depositumet.

For mer info eller påmelding, kontakt Irene Irene Tveit Sæverud på irenes13@student.uia.no

Ved påmelding, – få med følgende informasjon: Navn, adresse, alder, navn og kontaktinfo til foresatte, evt allergier + uke og nivå du ønsker å melde til.